Еко Логистик Сервис

АПСОЛУТЕН ЛИДЕР ВО ПОШТЕНСКИ УСЛУГИ 

Единствена приватна пошта која ги поседува сите домашни и интернационални лиценци.


Следење на пратка со сериски број 


Калкулатор на цена за достава 

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје

Располагаме со сите неопходни лиценци и овластувања за домашен и меѓународен транспорт на пратки. Вршиме испорака во сите градови во Републиката со 50 канцеларии и повеќе од 250 моторни возила.

Над 250 вработени секојдневно се грижат вашите пратки успешно да бидат доставени до вашите клиенти. Работиме согласно меѓународните стандарди за поштенски услуги и имаме унифицирани процедури за најава, испорака и следење на вашите пратки.

Нашите доставувачи се обучени и препознатливи преку корпоративната облека и однесување.

Прочитај повеќе

Сите средства за работа се  во сопственост на компанијата.

Во процесот на достава се вклучени:

200+

ВОЗИЛА

со различен габарит

250+

ВРАБОТЕНИ

обучени и опремени

50+

ХАБОВИ

технички и сигурни

50%

ПАЗАРЕН

удел во последните години

НАШАТА МИСИЈА Е ДА БИДЕМЕ НАЈДОБРИТЕ НА ПАЗАРОТ!

Користете ги нашите центри за Поддршка, тие ќе ви помогнат да го разрешите секој проблем. Доколку треба да објасните повеќе, пишете ни емаил на [email protected]

Ова се исечоци од снимањето на една реклама :)

Прочитај повеќе

     

Верни кон своите клиенти

Агенцијата за Пошти ја прогласи Еко Логистик Сервис за најдобра приватна пошта во сите категории (пратки за конверзација, пакети, обем и приход). Еко Логистик Сервис има над 50% од  пазарниот удел во последните години.

Нови продукти како атрактивен пакет
1.Експрес брза пратка во Скопје;
2.Брза пратка во ист ден во сите градови. Нашите возила се обраќаат 3 пати во денот;
3.Габаритни пратки доставени до соба (достава со повеќе доставувачи)
4.Гардеробери во нашите ХАБ-ови. Пробајте пред да превземете облека

  • Какви услуги нуди вашата курирска компанија?

    Нудиме низа услуги, вклучувајќи испорака во ист ден, испорака следниот ден, меѓународен превоз, експресен превоз и следење на пакети.

  • Дали нудите осигурување за вредни предмети?

    Да, обезбедуваме опции за осигурување за вредни предмети. Можете да се распрашате за нашето осигурување кога ќе побарате понуда или да контактирате со нашиот тим за услуги на клиентите за повеќе детали.

  • Кои се вашите стапки за испорака?

    Нашите цени за испорака варираат во зависност од фактори како што се тежината на пакетот, димензиите, дестинацијата и избраното ниво на услуга. Обезбедуваме транспарентни и конкурентни цени, а вие можете да побарате понуда специфична за вашата пратка.

Овде ќе најдете најчесто поставуваните прашања со одговори кои ги имаат нашите корисници

Доколку имате дополнителни прашања или ви требаат дополнителни информации, не двоумете се да го контактирате нашиот тим за услуги на клиентите.

Последни новости

ЕЛС - Апсолутел лидер на пазарот во Македонија
ЕЛС е бронзен спонзор на Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија

Над 250 вработени секојдневно се грижат вашите пратки успешно да бидат доставени до вашите клиенти. Работиме согласно меѓународните стандарди за поштенски услуги и имаме унифицирани процедури за најава, испорака и следење на вашите пратки.

Нашите доставувачи се обучени и препознатливи преку корпоративната облека и однесување.

Споредба на продукти